De dominee

Meestal fotografeer ik ondernemers maar dit keer maakte ik portretfoto’s van de dominee*. De aanleiding was het vertrek van deze predikant naar een gemeente aan de andere kant van het land. Kerken hebben meestal een eregalerij met portretten van hun predikanten, zo ook de Ontmoetingskerk in mijn woonplaats Pijnacker.

Fotoshoot

De fotoshoot van de dominee verschilde trouwens niet veel van die van andere klanten. Een predikant is tenslotte ook een professional met een afwisselende baan. Alleen hebben we nu ook portretfoto’s gemaakt in toga met verschillende toga’s die passen bij een bepaald seizoen of thema. Alsof je portretfoto’s met en zonder das maakt of met een ander jasje aan.

de dominee de dominee de dominee

Ben je zelf ook toe aan een nieuwe set portretfoto’s, neem dan contact met me op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte

* Het woord dominee (afgekort ds., of da. voor een vrouwelijke dominee) is een aanspreektitel voor een predikant, zoals professor dat is bij een hoogleraar. Het woord is een verbastering van de vocatief domine van het Latijnse dominus dat heer betekent.