portretfoto's & profielfoto's

Expositie De Verbeelding met portretfoto’s van muzikanten

Expositie De Verbeelding met portretfoto’s van muzikanten

portretfoto muzikant Samuel Ruiz

portretfoto muzikant Kajan Vatportretfoto muzikant Ron Tijhuisportretfoto muzikant Erwin Weerstraportretfoto muzikant Hanneke Meijerportretfoto muzikant Rens Aartsmaportretfoto muzikant Erik Gardien

Misschien heb je de uitnodiging voor mijn expositie De Verbeelding met portretfoto’s van muzikanten wel gekregen. Of heb je van alles over De Verbeelding zien langskomen in de media. Ik heb met een serie portretfoto’s van muzikanten meegedaan aan de kunstroute. De locatie was Veenhage in Nootdorp. Met de werken nog 3 andere kunstenaars, waaronder mijn schoonzusje Ana Boissevain, waren de gangen van dit zorgcentrum goed gevuld.

Dit keer heb ik gekozen voor een serie portretfoto’s van muzikanten. De een werkt bij het RPhO, de ander is zzp’er en de volgende is amateur maar allemaal zijn het muzikanten met passie voor muziek en liefde voor hun instrument. Voor de portretfoto’s heb ik de ene keer gekozen voor zwart/wit en de andere keer voor kleur. Dit hing af van de persoon en de locatie. Ook de keuze van de afdruk voor liggend, staand of vierkant hing af van wat het mooiste paste bij de situatie.

De Verbeelding organiseert al jarenlang elk laatste weekend van september een kunst- en cultuurmanifestatie in Pijnacker. Vanwege het 15-jarig bestaan van de gemeente Pijnacker-Nootdorp was dit jaar een kunstroute georganiseerd in alle 4 de kernen van gemeente, iets wat naar meer smaakt.

 

Contact

MLBfoto
Marie-Louise Boissevain

Studio (geen post):
Overgoo 1, 2266 JZ Leidschendam

+31 6 27148051

email instagram pinterest twitter facebook linkedin