Mijn nieuwe studio

Sinds ongeveer een jaar zit ik in mijn nieuwe studio. Zo nieuw is hij dus niet meer;-) Waarom ik dan nu pas over mijn nieuwe studio blog, is omdat ik nu pas tevreden ben met de inrichting. De meesten van jullie weten vast wel dat ik lang in anti-kraak ruimtes heb gezeten. Eerst in een industrieel pand in Rotterdam, daarna in kantoorpanden in Den Haag en als laatste in het KPN-complex in Den Haag. Daar heb ik ruim 3 jaar met veel plezier gewerkt. Alleen begin 2017 kreeg ik een telefoontje van de beheerder dat ik binnen 2 weken uit mijn studio moest (terwijl ik een opzegtermijn van 1 maand had…).

Zoektocht

Dus begon de zoektocht naar een nieuwe ruimte. De economie begon al weer aan te trekken en dat was merkbaar. Anti-kraak was nauwelijks beschikbaar en wat beschikbaar was, waren met recht kraakpanden te noemen. Gelukkig kwam ik via collega en buurvrouw van het KPN-complex, Simone Janssen, met Conceptors in contact. Deze organisatie is gespecialiseerd in het transformeren van leegstaande gebouwen tot inspirerende bedrijfsverzamelgebouwen. Waaronder Sector V aan de Vlietweg. Verder zoeken hoefde niet meer!

Verhuizing

Binnen een week had ik de sleutel van mijn nieuwe studio maar toen moest er nog verhuisd worden. Al voor de laatste fotoshoots in de oude studio had ik van alles opgeruimd, weggegooid en ingepakt. Een boedelbak was snel gehuurd en met een rit naar het grof vuil en naar Sector V was ik verhuisd. Toen begon het inrichten. Dat was een logistieke uitdaging: een laminaatvloer leggen en muren verven terwijl alle spullen in de ruimte stonden. Vervolgens gordijnen en de achtergrondrollen ophangen. Ondertussen kwam alles vanwege familieomstandigheden een aantal weken stil te liggen en daarna moest er wel weer gewerkt worden. Maar nu is het af en ben ik tevreden:-)

Leidschendam

Conceptors beheert o.a. in Leidschendam het pand Sector V en daar vond ik mijn nieuwe studioruimte. Aan de Vlietweg: goed bereikbaar met auto en OV en een groot parkeerterrein. Niet meer zo’n gigantische balzaal als die ik in Den Haag had maar een knusse werkruimte. Mijn studio is net groot genoeg om in te fotograferen. Verder heeft het pand genoeg fotogenieke hoekjes voor inspirerende foto’s. En niet te vergeten onze koffiebar: Vilter. Waar ze met recht de lekkerste koffie van 070 hebben.

mijn nieuwe studio

Kom langs!

Kom je een keer langs voor een fotoshoot of om te bespreken wat ik voor je kan betekenen met mijn fotografie? Bel of mail me even, dan maken we een afspraak.