Neem de trap

Niet alleen voor je gezondheid en conditie wordt vaak gezegd: neem de trap. Meestal neem ik ook de trap en in Sector V – het pand waar mijn studio op de 2e verdieping zit – is geen lift. Maar ik heb wat met trappen. Vooral om te fotograferen. Ik hou ervan iemand op een trap te fotograferen. Trappen zijn een dankbaar object om mensen op, naast, voor, bij etc. te fotograferen. Binnen of buiten, dat maakt me eigenlijk niet uit. Een trap geeft een mooi lijnenspel en daar houd ik erg van.

Poseren

Wat ook fijn is bij het maken van portretfoto’s: een trap geeft houvast bij het poseren dus het voelt wat snel wat minder gemaakt. Ook groepjes mensen fotograferen gaat op een trap heel makkelijk. Je kunt ze mooi positioneren. Rond de trap of op de treden en groot lengteverschil kun je makkelijk overbruggen.

Locatie

Op veel locaties is wel een goede trap te vinden maar ik hou me altijd aanbevolen voor een mooie trap. Ken je een pand met een groot bordes of een indrukwekkend trapportaal? Geef het me ajb door!

Neem jij de trap?

Kan ik jou ook op een trap fotograferen? Neem dan contact met me op.

neem de trap Annemiek van de Polneem de trap Stahl neem de trap Ron Tijhuisneem de trap Tom Grijpinkneem de trap Arthur Planken