Ook voor jou?!

Beeld is belangrijk, ook voor jou. Je portret- of profielfoto is vaak het eerste beeld dat een zakenrelatie, potentiële partner of werkgever van je krijgt. Je wilt natuurlijk dat die eerste indruk meteen een goede indruk is. Dat effect bereik je met een krachtig beeld. Een foto die jou en je verhaal versterkt.

MLBfoto maakt krachtige portretfoto’s die je kunt gebruiken op social media en je site, maar ook voor media als een vakblad, jaarverslag of smoelenboek.

Sta je nooit goed op foto’s? Ben je superkritisch op jezelf? Met MLBfoto laat ik je graag zien hoe ik van jou, net als van ieder ander, een mooi, krachtig portret kan maken. Neem gerust contact met me op, dan bespreken we wat ik voor je kan doen.

Marie-Louise Bossevain (MLBfoto) “Mensen portretteren is zo’n mooi vak. Het is heel bijzonder om de essentie van iemand vast te leggen in één beeld. Dat is wat ik met elke portretfoto wil bereiken.”

update