portretfoto's & profielfoto's

portretfoto van Hanco Tigchelaar

portretfoto van Hanco Tigchelaar

Voor de portretfoto van Hanco Tigchelaar stond de vraag  ‘kan ik een afspraak met je maken voor een foto?’ op mijn voicemail. Hanco had mijn naam doorgekregen van Manuela Bijl van Uitroepteken. Ik word altijd blij van mensen die door mond tot mond reclame bij mij terechtkomen! Een afspraak was snel ingepland. Hanco kende ik nog niet persoonlijk maar we wonen in een dorp dus connecties waren er genoeg;-) Mijn wederhelft (met wie ik mijn agenda deel) vroeg zich ook al af hoe Hanco bij mij terecht was gekomen. Hanco blijkt nl. de wedstrijdsecretaris te zijn van HC Pijnacker waar ik trimlid ben. En omdat ik – bij gebrek aan een veteranen damesteam (kom op dames!) – geen reguliere competitie speel, kom je de wedstrijdsecretaris niet echt vaak tegen. Mijn wederhelft als aanvoerder van de heren veteranen dus wel. Niet dat dat nu nog uitmaakt want als ik iemand heb gefotografeerd, vergeet ik het gezicht niet meer. Oh ja, nog een tip voor coaches/aanvoerders die het wedstrijdformulier invullen: meld het eens in dat vakje voor de opmerkingen als de wedstrijd leuk is verlopen en de scheidsen het goed deden;-)

portretfoto van Hanco Tigchelaar

portretfoto van Hanco Tigchelaar  portretfoto van Hanco Tigchelaar portretfoto van Hanco Tigchelaar portretfoto van Hanco Tigchelaar

 

Twitter