Samenwerking

Ik geloof erg in samenwerking en verbinding. In mijn netwerk heb ik een aantal ondernemers waarmee ik regelmatig samenwerk. Daarnaast probeer ik ook te verbinden, mensen met elkaar in contact te brengen of op elkaar te attenderen. Mijn werk als fotograaf heeft verschillende raakvlakken met allerlei andere disciplines. Het is ook dan ontzettend leuk om andere ondernemers te helpen. Dit kan bijvoorbeeld door een vraag door te zetten of ondernemers met elkaar in verbinding te brengen.

Make-up artist Nazima Garib

Nazima is een ervaren en enthousiaste make-up artist uit Den Haag.  Haar visagie onderstreept je persoonlijkheid zonder die te overtreffen. Nazima doet bruidsvisagie en visagie voor fotoshoots.

Visagist Sandra van Uffelen

Voor televisie, film en fotoshoots verzorgt Sandra de visagie. Daarnaast geeft ze workshops visagie voor grote en kleine groepen.

Uitgever Esther Kraaijenbrink van Bestel Mijn Boek

Heb je schrijfambities en wil je je boek uitgeven, dan kun je dat doen bij deze uitgeverij. Esther helpt je stap voor stap door het proces. Door printing on demand kun je zelf je oplage bepalen en je boek zelf, via hun webshop of als e-book bij Bol.com verkopen. Voor de auteursfoto op de omslag kun je bij mij terecht.

Communicatiebureau Uitroepteken van Manuela Bijl

Manuela is een veelzijdige communicatieadviseur en tekstschrijver/journalist. Haar kijk op communiceren is vernieuwend en vooral oplossingsgericht. Wat de werkwijze van Manuela Bijl zo bijzonder maakt is haar vermogen om zich overal en in iedereen te kunnen verplaatsen.