portretfoto's & profielfoto's

samenwerking

Samenwerking

Ik geloof erg in samenwerking en verbinding. In mijn netwerk heb ik een aantal ondernemers waarmee ik regelmatig samenwerk. Daarnaast probeer ik ook te verbinden, mensen met elkaar in contact te brengen of op elkaar te attenderen. Mijn werk als fotograaf heeft verschillende raakvlakken met allerlei andere disciplines. Het is ook dan ontzettend leuk om andere ondernemers te helpen. Dit kan bijvoorbeeld door een vraag door te zetten of ondernemers met elkaar in verbinding te brengen.

Rivium World

Het najaar van 2016 werk ik samen met Rivium World en met een aantrekkelijke aanbieding voor bedrijven en ondernemers die op of in de buurt van het Rivium Business Park (Capelle a/d IJssel) gevestigd zijn. Lees alle informatie op de website van Rivium World.

Stylist Cynthia Kloosterman van Styleboost

Cynthia van StyleBoost is kledingstyliste en geeft Style & Shoot workshops. In de workshops krijgen de deelnemers een korte kleur- en figuuranalyse en bespreken met Cynthia een meegebrachte kleding-miskoop.  Een kledingstuk kan voor jou misschien een miskoop zijn maar voor een ander uit je groep een topstuk kan zijn. Aansluitend aan je analyse kom je voor een korte fotoshoot bij mij.

Make-up artist Nazima Garib

Nazima is een ervaren en enthousiaste make-up artist uit Den Haag.  Haar visagie onderstreept je persoonlijkheid zonder die te overtreffen. Nazima doet bruidsvisagie en visagie voor fotoshoots.

Visagist Sandra van Uffelen

Voor televisie, film en fotoshoots verzorgt Sandra de visagie. Daarnaast geeft ze workshops visagie voor grote en kleine groepen.

Uitgever Esther Kraaijenbrink van Bestel Mijn Boek

Heb je schrijfambities en wil je je boek uitgeven, dan kun je dat doen bij deze uitgeverij. Esther helpt je stap voor stap door het proces. Door printing on demand kun je zelf je oplage bepalen en je boek zelf, via hun webshop of als e-book bij Bol.com verkopen. Voor de auteursfoto op de omslag kun je bij mij terecht.

Communicatiebureau Uitroepteken van Manuela Bijl

Manuela is een veelzijdige communicatieadviseur en tekstschrijver/journalist. Haar kijk op communiceren is vernieuwend en vooral oplossingsgericht. Wat de werkwijze van Manuela Bijl zo bijzonder maakt is haar vermogen om zich overal en in iedereen te kunnen verplaatsen.

 

Twitter