Teruggeven

Teruggeven of te wel ‘giving back’ in goed Amerikaans;-) Ik vind dat ik het mooiste vak van de wereld heb: mensen portretteren. Ik geniet echt van mijn werk en ik ben dankbaar dat ik dit kan doen.

Daarom vind ik het belangrijk om iets terug te doen, iets terug te geven. Aan wie? Aan mensen en organisaties die ook iets doen voor andere mensen. Daarom geef ik een deel van mijn tijd en kennis aan organisaties die hun opbrengsten delen met mensen die het nodig hebben.

Teruggeven doe ik door o.a. te fotograferen voor:
Make a Memory, Stichting Make a Memory vervaardigt foto’s voor familie van ernstig zieke, stervende of overleden baby’s vanaf 24 weken zwangerschap en kinderen tot en met 16 jaar. De fotografie vindt plaats in de ziekenhuizen en op andere locaties, zoals in de thuisomgeving. Voor ouders wordt de fotografie kosteloos uitgevoerd overeenkomstig de ideële doelstelling van de stichting.
Manna Musicals, met de musicals wordt je bemoedigd door met een dikke knipoog dingen in de spotlight te zetten die normaal gesproken “vanzelf” moeten gaan”, zoals relaties, ouderschap en vriendschap. Geloof, hoop en liefde zijn daarbij een rode draad. Daarnaast wordt door de kaartverkoop geld opgehaald voor een goed doel.