Werkwijze

MLBfoto maakt portretfoto’s, klassiek maar met een eigentijds tintje, tijdens een fotoshoot in de studio of op locatie.

Benieuwd wat mijn werkwijze is? In één woord gezegd: rustig. We nemen de tijd voor de fotoshoot. Ik ben nieuwsgierig en hoor graag wie je bent, wat je doet, wat jou beweegt en inspireert. Natuurlijk laat ik ook zien wie ik ben. Zo leren we elkaar een beetje kennen en kan ik je fotograferen zoals jij bent.

Tijdens de fotoshoot leg ik uit wat ik doe en waarom ik iets doe of iets van je vraag. Ik laat je regelmatig op het scherm van de camera zien wat ik heb gemaakt. Je hebt dan al wat van de foto’s gezien en hebt al een idee van het eindresultaat.

Van de opnames van de fotoshoot maak ik een selectie, die ik ga verwerken. Binnen 2 tot 3 werkdagen krijg je de verwerkte selectie zien. Misschien wil je ook nog afdrukken, een album of een foto op glas of aluminium bestellen. Dat mag natuurlijk. Zodra je jouw keuze hebt doorgegeven, ontvang je na de betaling van de factuur jouw foto’s en je verdere bestelling. Deze foto’s kun je gebruiken als portretfoto en profielfoto’s op internet en om te printen.